WeVideo App

FavoriteLoadingFøj til Mine Apps
wevideoLet at bruge
3.5 out of 5 stars
Features
4 out of 5 stars

Om WeVideo appen:

Vælg de billeder og videoklip du vil redigere. Trim videoklip og justér hvor længe billederne skal vises. Du kan vælge blandt mange flotte temaer der tilføje flotte effekter til din video. Du kan bruge temaets musik eller din egen.

Din færdige video gemmes på WeVideo og på din egen enhed. På WeVideo.com findes en online videoeditor med flere muligheder, som du kan bruge til at redigere videre i din video.

Bemærk: Din video gemmes ikke i HD,  men dog i fin opløsning til at blive vist på en computerskærm. Du skal betale for at gemme i HD

Du kan f.eks. bruge WeVideo appen til:

  • at lave en hurtig, men professionelt udseende videoproduktion.
  • at lave en hurtig film bestående af billeder, tekster og videoklip fra din smartphone/tablet.

Godt at vide:

  • Du kan synkronisere dit videoprojekt lavet i appen med den fulde editor på WeVideo.com. Så kan du altid redigere videre eller lægge speak på. Du kan også fra appen uploade medieklip til dit galleri på WeVideo.com, så du kan bruge dem i dine produktioner:
  • WeVideo
  • Du kan også vælge at uploade dine medier fra dit galleri på din enhed til forskellige apps til fildeling. Så kan du nemlig importere filerne ind i den fulde editor på WeVideo.com, hvor du blandt andet har mulighed for at lave voiceover og arbejde med mange spor.

Videovejledning fra Youtube:

Hent WeVideo til:

(192 har set nærmere på denne app)
Del denne app med andre:

Kommentar eller spørgsmål til denne app?